yandex

430 Kalite Paslanmaz Çelik

430 Kalite Paslanmaz Çelik

İçeriğinde %16-%18 krom içeren düşük karbona sahip olan 430 kalite paslanmaz çelikler ferritik sınıfı paslanamaz sınıfındadır. Nemli ortam şartları 430 kalite çeliğin paslanmasına yol açar.

İçerisinde nikel ve molibden bulunmadığından dolayı 304 ve 316 kalite paslanmaz çelik kromlara göre çok daha ekonomik fiyatlandırılır. Çelik sınıfında yer almasından ötürü kaliteli bir yüzey görünümüne sahip olduğundan polisaja ve parlatmaya yatkındır. 430 kalite paslanmaz çelik ile üretilen ürünler içeriğinde nikel bulunmadığı için mıknatıs yapıştığından basit bir görsel test ile diğerlerinden ayırt edilebilir.

Isıya dayanımı ve şekil alabilirliği ile tercih edilen bu malzeme, çubuk, mil, levha, rulo, tel, boru, profil, konteyner imalatlarında sarsılma veya darbelere karşı direnç istenen yerlerde kullanılmaktadır.

430 Kalite Paslanmaz Çelik Fiyatları

Fiyatlandırma günlük Dolar döviz kurunun Türk Lirasına çevrilmesi ile değişkenlik göstermektedir. Kalınlığa bağlı olarak kilogram cinsinden satılmaktadır.

430 Kalite Paslanmaz Çelik Tabaka Ölçüleri

1 mm 1m x 2m panel şeklinde olup 16 kilogram civarındadır.

1mm 1,25 m x 2,5 m panel şeklinde olup 25 kilogram civarındadır.

1 mm 1,5m x 3 m panel şeklinde olup 36 kilogram civarındadır.

Kalınlık arttıkça kilogram artmakta ve dolayısıyla fiyat da artmaktadır.

430 Kalite Paslanmaz Çelik Modüler Su Deposu

430 kalite çelik ile üretilen modüler su depoları çok fazla tercih edilmemektedir.

Bu etkileri azaltmak için ergimiş çinko havuzlarında elektro galvanizleme ve sıcak daldırma havuzlarında sıcak daldırma galvanizleme işlemlerine tabi tutulur.

Bunun yanında termoplastik kaplama ile hem içilebilir hale gelen hem de korozif ve oksidatif etkilerden arındırılarak hava teması kesilen 430 kalite saclar ile imal edilen modüler su depoları oldukça kullanışlı hale gelir. Termoplastik kaplamalı ve özel fiyatlandırmalı modüler su depolarına sahip olmak için lütfen Santaş modüler su tankı satış yetkilisine danışınız.



 WHATSAPP
 İLETİŞİM FORMU